Objevte svůj potenciál: Poslechněte si naše rozhovory o Human designu s Jakubem Střítezským

Srdečně vás zveme k poslechu našich pěti inspirativních rozhovorů s Jakubem Střítezským na podcastu O TOM. Společně jsme se ponořili do fascinujícího světa Human designu a zkoumali, jak toto povědomí může přinést prospěch do našich životů.

Proč je Human design důležitý?

Human design je systém, který kombinuje astrologii, I-ťing, kabalu a čakry. Pomáhá nám lépe porozumět sami sobě a našim jedinečným vlastnostem. Tento nástroj nám může ukázat, jaký je náš přirozený způsob bytí a jaké strategie nám pomohou žít spokojenější a vyrovnanější život.

Co se dozvíte v našich rozhovorech?

1. Jak může povědomí o Human designu prospět každému

V úvodním rozhovoru se zaměřujeme na to, jak Human design může obohatit náš každodenní život. Jakub Střítezský vysvětluje, jak nám pochopení našich jedinečných vlastností může pomoci přijímat lepší rozhodnutí, zlepšovat vztahy a nacházet smysluplné způsoby seberealizace.

2. Přehled typů v rámci Human designu

Další rozhovory se věnují různým typům v rámci Human designu. Jakub nám představuje jednotlivé typy – Manifestory, Generátory, Projektory, Reflektory a Manifestující generátory. Každý z těchto typů má své specifické charakteristiky a potřeby.

3. Manifestoři: Tvořitelé a iniciátoři

Další rozhovor je zaměřen na Manifestory. Tito jedinci jsou rození iniciátoři a tvůrci. Jakub nám ukáže, jak mohou Manifestoři využít své schopnosti ke spokojenému životu a jaké strategie jsou pro ně nejvhodnější.

4. Generátoři a Manifestující generátoři: Motor společnosti

Další rozhovor se věnuje Generátorům a Manifestujícím generátorům. Tito lidé jsou zdrojem energie pro společnost. Jakub vysvětluje, jak mohou Generátoři najít radost v práci a jak Manifestující generátoři kombinují tvorbu s akcí.

5. Projektoři a Reflektoři: Vnímaví průvodci a zrcadla společnosti

V dalších rozhovorech se zaměřujeme na ProjektoryReflektory. Projektoři jsou vynikající průvodci a poradci, zatímco Reflektoři odrážejí stav společnosti. Jakub nám ukazuje, jak tito lidé mohou najít své místo ve světě a jaké strategie jim pomohou žít v harmonii.

Jaké výhody vám přinese poslech těchto rozhovorů?

  1. Lepší Sebepoznání: Pochopíte své silné stránky a oblasti, kde můžete růst.
  2. Zlepšení Vztahů: Naučíte se lépe komunikovat a chápat ostatní.
  3. Vyrovnanost a Spokojenost: Najdete strategie, které vám pomohou žít v souladu s vaší přirozeností.

Jak a kde si poslechnout?

Naše rozhovory s Jakubem Střítezským jsou dostupné na Podcastu O TOM. Stačí si naladit naši sérii a ponořit se do světa Human designu.

Poslechněte si naše rozhovory zde

Připojte se k nám na cestě sebepoznání a objevte, jak Human design může obohatit váš život. Těšíme se na vaše dojmy a zkušenosti!

Závěrem

Ať už jste v Human designu nováčci nebo máte už nějaké zkušenosti, naše rozhovory vám nabídnou hlubší pohled na tento fascinující systém. Nechte se inspirovat a otevřete dveře k lepšímu porozumění sobě i ostatním.

Přejeme vám příjemný poslech a mnoho aha momentů!

Martina Chomátová
Vnáší do světa jiskru pohody, jednoduchosti a laskavosti. Inspiruje jak žít život bez stresu, tlaku a neustálých povinností.

Máma 3 dětí, která na vlastní kůži zažila pocity vyhoření a poporodní deprese. Milovnice manter a hudebních nástrojů, dechových technik a mindfulness.

Autorka knihy příběhů pro malé i velké Andromeda, elfka malá a knihy o důležitosti dospělácké hravosti Vyhrála jsem depresi, lektorka mindfulness.

Celý příběh ze života najdete tady << Svoje dotazy, připomínky, tipy či referenci můžete poslat na inspirace@martinachomatova.cz

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů